Program! Check the free webinars or register for Courses You can always look back via recorded webinars

Scroll

Victa wordt datapartner van FC Twente

“Een logisch één-tweetje”

Met enorme trots mogen wij aankondigen dat Victa per 1 juli 2024 verbonden is aan FC Twente. Victa wordt onderdeel van de top van de sponsorpiramide van FC Twente als Premium Partner. Daarnaast wordt Victa officieel “Datapartner” van FC Twente. Oprichter en eigenaar van Victa, Carlo Vruwink, is al jaren verbonden aan FC Twente via de Noabers FC Twente, TOS en Club van 10.

Als datapartner levert Victa een business intelligence omgeving voor Finance en Operations, daarnaast voorziet het FC Twente in een Sport data warehouse waarmee onder andere spelersdata geanalyseerd wordt. Hiermee is Victa een strategisch datapartner van FC Twente en helpt het de club bij het maken van betere data gestuurde beslissingen.

Carlo Vruwink – Directeur/eigenaar van Victa
“Dat wij nu verbonden zijn aan FC Twente als datapartner voelt voor ons als een logisch één-tweetje. Met onze data warehouse oplossing helpen wij de club, anderzijds helpt de club ons aan meer naamsbekendheid en hopen wij zo lokale talenten aan te trekken voor onze groeiambities.”

Als Premium Sponsor richt Victa zich, naast employer branding, vooral op brand awareness. Vanaf het nieuwe seizoen is Victa volop zichtbaar in het stadion. Voor, tijdens en na de wedstrijd zal het met grote regelmaat te zien zijn op de nieuwe led boarding, op vaste borden en als balsponsor in het stadion.

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico