Program! Check the free webinars or register for Courses You can always look back via recorded webinars

Scroll

Innovatieve Voorraadvoorspellingen bij Accsys

Een Revolutie in Supply Chain Management

Klant: Accsys
Industrie: Productie
Uitdaging: Supply chain efficiëntie verhogen en kosten besparen.

Probleem

Accsys Technologies is een toonaangevende innovator in de houtproductie-industrie, bekend om zijn milieuvriendelijke technologieën en duurzame houtproducten zoals Accoya® en Tricoya®. Deze producten zijn van belang voor diverse markten, variërend van bouwmaterialen tot design. Onlangs stond Accsys voor een significante uitdaging: het verbeteren van de nauwkeurigheid van hun voorraadvoorspellingen om de efficiëntie van de supply chain te verhogen en kosten te besparen.

Uitdaging

Een data-driven revolutie bij Accsys

Om de uitdagingen van Accsys aan te pakken, hebben we een geavanceerde Data Science-aanpak geïmplementeerd. Het project startte met het analyseren van historische gegevens en het identificeren van nieuwe leveranciers sinds juni 2023. We hebben twee modellen ontwikkeld: een oude methode gebaseerd op ‘SupplierCode’ en ‘ItemCode’ met tien maanden historie, en een nieuwe methode die meer granulaire data gebruikt, zoals houtsoort en kwaliteit, met slechts drie maanden historie.

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico