Program! Check the free webinars or register for Courses You can always look back via recorded webinars

Scroll

Van QlikView naar Qlik Cloud

Qlik

Met de Qlik-platformen kunnen mensen binnen bedrijven moeiteloos data interactief visualiseren, wat resulteert in verbeterde en versnelde besluitvorming. De aangeboden data-visualisatie tool maakt gebruiksgemak een prioriteit en toegankelijk voor iedereen. Deze platformen hebben een veranderende rol gespeeld in hoe organisaties data benutten voor inzichten en beslissingen. Welke evoluties hebben deze platformen doorgemaakt?

Contact us


De evolutie van Qlik

Meer dan 30 jaar geleden vond de oprichting van Qlik plaats in Lund, Zweden. Hun eerste product, destijds QuikView (nu QlikView genoemd), werd gecreëerd om gebruikers de mogelijkheid te bieden gedetailleerde gegevens uit diverse systemen te halen. Sindsdien heeft Qlik een evolutie doorgemaakt met haar verschillende platforms, waarin ze uitblinken op het gebied van gegevensvisualisatie, dataverkenning en business intelligence, waarbij ze in populariteit stegen in verschillende bedrijfstakken. Maar hoe kun je door deze overvloed aan gegevens navigeren en welke ontwikkelingen hebben zij doorgemaakt? Lees hier naast wat de belangrijkste verschillen zijn tussen QlikView, Qlik Sense en Qlik Cloud en waarom Qlik Cloud wordt beschouwd als het meest complete platform voor jouw organisatie.

TimeXtender demo

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico